Ponedjeljak, 01 Srpanj 2024 14:38

Damir Kadrić, seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine stiže u RK Metković

Veliko pojačanje stiže u naš klub za iduću sezonu. Damir Kadrić rođen je 2001. godine u Maglaju te sa svojih 23 godine spada u red najzanimljivijih mladih igrača u regiji trenutno. Igrač je to koji igra na poziciji srednjeg vanjskog, ali jednako kvalitetno može pokriti i poziciju lijevog vanjskog igrača te ono što je jako bitno, obrambeno igra na najzahtjevnijim pozicijama u sredini obrane.

Damir je sa samo 20 godina dobio svoj prvi seniorski poziv za reprezentaciju BIH i to od našeg Ivice Obrvana, tadašnjeg izbornika BIH, te je od tada skupio desetak nastupa za reprezentaciju, od kojih se posebno ističe njegova partija protiv Grčke. Damir je u karijeri, osim za matični RK Maglaj, igrao još i za RK Gračanicu s kojom je nastupao u europskim natjecanjima te je i tamo bio jedan od najzapaženijih pojedinaca.

Damire, dobrodošao u naš grad i sretno u crvenom dresu. 

Damir Kadrić prilikom potpisa: "Veliko mi je zadovoljstvo što dolazim u klub s tradicijom kao što je Metković. Vjerujem da je ovo pravi potez u mojoj karijeri. Jedva čekam da upoznam grad i navijače, nadam se da nas čeka uspješna sezona."

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja