Četvrtak, 24 Listopad 2024 13:44

OŠ Stjepana Radića - Zalogaj dobrote, ruka solidarnosti… za naše Niku i Antu

U Osnovnoj školi Stjepana Radića, školski projektni dan - Dan kruha održali smo u petak 11. listopada 2024. godine na školskom igralištu za sve učenike i učitelje naše škole.


Kao i prijašnjih godina, organizirana je tradicionalna prodajna izložba proizvoda koje su pripremili naši učenici sa svojim roditeljima, a sve u svrhu prikupljanja sredstava za liječenje naših Nike i Ante, pa je tako ovogodišnji slogan glasio ZALOGAJ DOBROTE, RUKA SOLIDARNOSTI!


Od prodaje proizvoda prikupljeno je ukupno 7200 eura koje ćemo u podjednakom omjeru podijeliti za pomoć našim spomenutim sugrađanima.


Zahvaljujemo svima koji su nas počastili svojim dolaskom i svojim prilogom pomogli da i ovaj Dan kruha bude svečan, plemenit i nezaboravan. Posebno hvala našim učenicima, učiteljima i svim djelatnicima škole koji su pripremili i uredili stolove te roditeljima naših učenika koji su rado pomogli svojoj djeci u pripravljanju kruha i slastica.

Izvor: OŠ Stjepana Radića

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja