Utorak, 02 Srpanj 2024 09:12

Prijavite se na ovogodišnju Trupijadu sv. Liberana


Dana 21.srpnja (nedjelja) 2024. – sa startom u 17:00 h održati će se ovogodišnje izdanje trupijade Sv. Liberana – utrka trupama u parove. Prijave za utrku počinju danas 02.srpnja , te završavaju 20.srpnja u 00:00h ,a iste se šalju na facebook stranicu TRUPIJADA OPCINE ZAZABLJE ili porukom na broj mob. 098 1990500 . Pravo na natjecanje imaju sve osobe iznad 16 godina , a u prijavama slati :

-IME I PREZIME(obojice natjecatelja/ica)
-IME EKIPE
-GODIŠTA NATJECATELJAUplata po ekipi iznosi 10 € , te se iste izvršavaju na dan natjecanja ispred crkve SRCA ISUSOVA I MARIJINA , gdje će natjecatelji preuzimati svoju opremu za utrku (trupe , vesla , spužve ).PRAVILA :
– Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost i dužni su to potpisati na dan utrke
– Svi natjecatelji imaju iste uvjete : organizator će omogućiti ista vesla i iste trupe za sve
– Svi natjecatelji su dužni čuvati opremu koju preuzmu
– Maksimalni broj prijava limitiran je na 30 posada i iza toga se prijave zatvaraju .SUSTAV NATJECANJA
– utrka je duga 200 metara
– start je ispod mosta u Mliništu
– cilj utrke je ispred Crkve
– u jednoj utrci sudjeluju 4 trupe.
– iz svake utrke samo pobjednici idu dalje , dok drugosplasirane ekipe iz svake utrke čekaju kraj prvog kruga , te će se ovisno o broju ekipa , i drugoplasirane ekipe plasirat u višu fazu natjecanja na osnovi svojih vremena , npr. ako bude 20 ekipa na startu , to je 5 utrka po četiri trupe , gdje izravno ide 5 pobjednika tih utrka u daljnju fazu natjecanja , a s njima i tri najbolja drugoplasirana tima . Eventualno organizator zadržava pravo na promjenu sustava natjecanja o čemu će svi natjecatelji biti obaviješteni na samom startu utrke .
-svako nepoštivanje pravila tokom utrke , sudci utrke kažnjavati će sa penalima ( 5sec oduzimanje od rezultata )Vidimo se na startu,prijavite se na vrijeme .SPORTSKI POZDRAV

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja