Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 07:40

MaxMart časti od 19. do 21. lipnja povodom Europskog prvenstva u nogometu

PROMIDŽBENI ČLANAK PROMIDŽBENI ČLANAK

Pretvorite svoj dnevni boravak u VAR sobu i popratite nogometne okršaje na najvećem ekranu uz MaxMart u Opuzenu koji povodom Europskog prvenstva časti s 20 %+15 % popusta, od 19. do 21. lipnja. Dobra vijest je i da se popusti odnose na cjelokupan asortiman, osim građevinskih materijala. Tako u poslovnici u Jasenskoj ulici 25, osim televizora, možete iskoristiti popust na bilo što od mnogobrojne MaxMart ponude, od bijele tehnike, malih kućanskih aparata, keramike i sanitarija, laminata, vrata, rasvjete, elektro i vodomaterijala, alata, zaštitne opreme do vrtnih garnitura. 

Zagrijavanje s ekipom uz novi roštilj, novi hladnjak za rashlađivanje pića ili neki drugi novitet, sve to možete uz MaxMart. Uz mogućnost plaćanja na rate, opremite svoj dom najnovijim televizorom i nagradite se odličnim doživljajem gledanja nogometnih duela u udobnosti svog doma. Iskoristite ove vatrene ponude na vrijeme, jer zalihe su ograničene. Dodatna pogodnost je mogućnost besplatne dostave bogatog asortimana iz poslovnice, za područje do 50 km. Za sve upite o proizvodima i dostavi, posjetite MaxMart poslovnicu.

MaxMart je hrvatski prodajni lanac koji je nakon otvorenja poslovnice u Opuzenu, nedavno otvorio i poslovnicu na Kukuljanovu. Odlične ponude ovog prodajnog lanca su prepoznali brojni posjetitelji, što pokazuju izvanredni odazivi na otvorenjima. Ako vam trebaju proizvodi za dom, od početnih renovacija, kućanskih uređaja pa do završnih detalja s odjela domaćinstva, treba vam samo MaxMart, i to je to.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja